ŞANLIURFA / HARRAN - Konacık İlkokulu

Konacık İlkokulu

BATI KONACIK MAHALLESİ BATI KONACIK SOKAK NO 1 HARRAN/ŞANLIURFA
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmaktır.
Misyon
Okulumuzun misyonu; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmekttir.
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA NORMAL ÖĞRETİM UYGULANMAKTADIR.
OKULUMUZDA KALORİFER SİSTEMİ BULUNMAKTADIR.
Uydu İnternet (VSAT)
OKULUMUZUN YABANCI DİLİ İNGİLİZCEDİR.
Ulaşım
KÖY POSTASI SERVİSLERİ HER SABAH HARRAN - ŞANLIURFA ARASI ULAŞIMI SAĞLAMAKTADIR. BUNUN DIŞINDA KÖYLÜLERE AİT ÖZEL ARAÇLARLA DA ULAŞIM İMKÂNI BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ HARRAN´A BAĞLI BATI KONACIK MAHALLESİ´NİN KONACIK SOKAK´INDA YER ALMAKTADIR. OKUL BİNASININ YANINDA 4 DAİRELİ LOJMAN MEVCUTTUR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZUN HARRAN´A UZAKLIĞI YAKLAŞIK 40 KM´DİR. ŞANLIURFA´YA UZAKLIĞI İSE 90 KM CİVARINDADIR.